Online diensten | In- en uitschrijving praktijk


Voor nieuwe patiënten
Per 1 september 2019 is de praktijk van huisartsen Dijkmans en Bakx open voor nieuwe patiënten. U kunt zich inschrijven door onderaan deze pagina te klikken op open formulier.

De administratieve kant
Belangrijk is, dat u uw ziektenkostenverzekering inlicht dat u van huisarts bent veranderd. De assistente verstrekt u samen met de praktijkfolder, een formulier waarop u nauwkeurig uw persoonlijke gegevens kunt invullen. Zodoende kan een goede administratie gevoerd worden. Ook kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven in onze praktijk, waarna u dan van de assistente een bevestiging krijgt als alle gegevens in orde zijn. Mochten er veranderingen optreden (verhuizing, veranderingen van verzekering, geboorte, etcetera) dan is het praktisch dat u dit doorgeeft aan de assistente. Zij kan dan tijdig deze veranderingen administreren.

Uw medische gegevens
Bij inschrijving is het belangrijk dat uw medische gegevens meekomen. Zij worden opnieuw geadministreerd en opgeslagen nadat zij nauwkeurig zijn doorgenomen. U dient dan ook als u zich inschrijft bij ons centrum u ook uit te schrijven bij uw oude huisarts zodat zij uw medische gegevens mogen versturen aan ons. Wij zijn namelijk verplicht deze te bewaren.

 
Inschrijfformulier nieuwe patiënt
Dit is een inschrijfformulier waarmee u zich, liefst na overleg met de assistente, als nieuwe patiënt bij de huisartsenpraktijk kunt inschrijven. Voor een goede inschrijving dient u alle velden in te vullen! Wilt u :
1. uw paspoort, ID of rijbewijs meebrengen bij uw eerste bezoek?
2. uw vorige huisarts vragen uw medische gegevens naar ons op te sturen?
3. Bij opmerkingen invullen bij welke praktijk u zich wenst in te schrijven.

Tevens verzoeken wij u om bij het vakje opmerkingen aan te geven of u akkoord gaat met verstrekking van uw belangrijkste medische gegevens in een spoedgeval bij de CHP of aan de apotheek.
U kunt dit aangeven door de tekst OPT-IN : ja of nee.
Meer informatie hierover vind u
hier.

Wanneer er bijzonderheden zijn die u van belang vindt om aan uw nieuwe huisarts te melden, beschrijf deze dan bij 'Overige opmerkingen'.
U bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.    


Uitschrijfformulier praktijk
Belangrijk is, dat u uw ziektenkostenverzekering inlicht dat u van huisarts bent veranderd. Bij uitschrijving is het belangrijk dat u uw medische gegevens laat opsturen naar uw nieuwe huisarts. Zij worden bij uw nieuwe huisarts geadministreerd en opgeslagen. U dient hiervoor onderstaand toestemmingsformulier in te vullen en te ondertekenen en op onze praktijk af te geven of op te sturen.

Toestemmingsformulier uitschrijven downloadenNieuws en mededelingen
E-healthweek 2020, doe mee!
E-healthweek 2020, doe mee!
Geplaatst: 6 januari 2020
Wat kunnen we de komende jaren verwachten van e-health bij de huisarts?

Lees meer
DOH-appstore
DOH-appstore
Geplaatst: 20 april 2017
Er zijn diverse apps die een gezond(er) leven kunnen ondersteunen. Dat is een goede ontwikkeling. Maar hoe vinden patiënten, mantelzorgers en zorgverleners hun weg in het grote aanbod van zorg-apps?

Lees meer