Online diensten | In- en uitschrijving praktijk


14-05-2020: Huisartsenpraktijk Engelsbergen is open voor nieuwe patiënten; beide praktijken zijn geopend. 
Graag bij overige opmerkingen vermelden voor welke praktijk u kiest. 
Praktijk 1 Huisartsen: S.P.A. Bakx en L.E.M. van Avendonk
Praktijk 2 Huisartsen: C.A.M. van Gurp en E. van Beek. 


De administratieve kant

Belangrijk is, dat u uw ziektenkostenverzekering inlicht dat u van huisarts bent veranderd. De assistente verstrekt u samen met de praktijkfolder, een formulier waarop u nauwkeurig uw persoonlijke gegevens kunt invullen. Zodoende kan een goede administratie gevoerd worden. Ook kunt u zich via onderstaand formulier inschrijven in onze praktijk, waarna u dan van de assistente een bevestiging krijgt als alle gegevens in orde zijn. Mochten er veranderingen optreden (verhuizing, veranderingen van verzekering, geboorte, etcetera) dan is het praktisch dat u dit doorgeeft aan de assistente. Zij kan dan tijdig deze veranderingen administreren.

Uw medische gegevens
Bij inschrijving is het belangrijk dat uw medische gegevens meekomen. Zij worden opnieuw geadministreerd en opgeslagen nadat zij nauwkeurig zijn doorgenomen. U dient dan ook als u zich inschrijft bij ons centrum u ook uit te schrijven bij uw oude huisarts zodat zij uw medische gegevens mogen versturen aan ons. Wij zijn namelijk verplicht deze te bewaren.

 
Inschrijfformulier nieuwe patiënt
Dit is een inschrijfformulier waarmee u zich, liefst na overleg met de assistente, als nieuwe patiënt bij de huisartsenpraktijk kunt inschrijven. Voor een goede inschrijving dient u alle velden in te vullen! Wilt u :
1. uw paspoort, ID of rijbewijs meebrengen bij uw eerste bezoek?
2. uw vorige huisarts vragen uw medische gegevens naar ons op te sturen?
3. Bij opmerkingen invullen bij welke praktijk u zich wenst in te schrijven.

Tevens verzoeken wij u om bij het vakje opmerkingen aan te geven of u akkoord gaat met verstrekking van uw belangrijkste medische gegevens in een spoedgeval bij de CHP of aan de apotheek.
U kunt dit aangeven door de tekst OPT-IN : ja of nee.
Meer informatie hierover vind u
hier.

Wanneer er bijzonderheden zijn die u van belang vindt om aan uw nieuwe huisarts te melden, beschrijf deze dan bij 'Overige opmerkingen'.
U bent van harte uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.    


Uitschrijfformulier praktijk
Belangrijk is, dat u uw ziektenkostenverzekering inlicht dat u van huisarts bent veranderd. Bij uitschrijving is het belangrijk dat u uw medische gegevens laat opsturen naar uw nieuwe huisarts. Zij worden bij uw nieuwe huisarts geadministreerd en opgeslagen. U dient hiervoor onderstaand toestemmingsformulier in te vullen en te ondertekenen en op onze praktijk af te geven of op te sturen.

Toestemmingsformulier uitschrijven downloadenNieuws en mededelingen
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal u dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Nieuw nummer huisartsenpost (avond-nacht-weekend)
Nieuw nummer huisartsenpost (avond-nacht-weekend)
Geplaatst: 9 april 2020
Vanaf 6 april 2020 heeft de huisartsenpost een nieuwe telefoonnummer. Het nummer wordt: 088 876 5151 (tegen lokaal tarief).

Lees meer
Tijdelijk opent er een extra locatie op de Jacob van Oppenheimstraat 1.
Tijdelijk opent er een extra locatie op de Jacob van Oppenheimstraat 1.
Geplaatst: 24 maart 2020
Als gevolg van een verdere verspreiding van het coronavirus wordt met ingang van 25 maart 2020 de huisartsenzorg voor alle patiënten van de onderstaande praktijken in verzorgingsgebied Strijp/Gestel anders georganiseerd.

Lees meer