De praktijk | Kwaliteit


Onze praktijk heeft in 2009 voor de tweede keer het kwaliteitskeurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap verkregen. Daarmee zijn we opnieuw een cyclus van 3 jaar systematisch werken aan kwaliteitsverbetering begonnen. Ook de patiëntwaardering is daarbij onderdeel van de beoordeling.In 2015 is het 7e jaar weer voldoende beoordeeld door de accrediteur.

Verder is onze praktijk al enige jaren verbonden aan de Universiteit van Nijmegen als onderdeel van de Nijmeegse Universitaire Huisartspraktijken (NUHP). We werken samen met de Universiteit van Nijmegen aan het opleiden van huisartsen. In onze praktijk worden ook doktersassistentes en praktijkondersteuners opgeleid.

Landelijk gevalideerd klantenervaringonderzoek over onze praktijk (anoniem)

Omdat kwalitiet voor ons heel belangrijk is zijn we ook benieuwd naar uw mening over onze praktijk.
Wij zouden het waarderen als u de moeite neemt deze vragenlijst in te vullen.
U kunt deze afgeven op onze praktijk of via de email aan ons retourneren via huisartsenpraktijkengelsbergen@ezorg.nl


Enquête kwaliteitsonderzoek.doc 
Nieuws en mededelingen
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Geplaatst: 19 december 2017
Op het voorstel van VGZ zijn de afgelopen dagen gesprekken gevoerd onder begeleiding van een onafhankelijke bemiddelaar. Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat vandaag alsnog een tweejarig akkoord is bereikt tussen DOH en VGZ voor vijf van de zes zorgprogramma’s die door DOH worden uitgevoerd.

Lees meer
DOH-appstore
DOH-appstore
Geplaatst: 20 april 2017
Er zijn diverse apps die een gezond(er) leven kunnen ondersteunen. Dat is een goede ontwikkeling. Maar hoe vinden patiënten, mantelzorgers en zorgverleners hun weg in het grote aanbod van zorg-apps?

Lees meer