De praktijk | Waarneming


Buiten de openingstijden van de praktijk

De dienstdoende huisarts (Spoedpost) is te bereiken via het spoednummer 0900 8861. De Spoedpost bevindt zich in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven.

De avond- en weekenddienst

De avond- en nachtdienst is van 17.00 uur tot 8.00 uur de daarop volgende dag. De weekenddienst is van 8.00 uur zaterdag tot 8.00 maandag.

Mocht u vragen hebben in de dienst dat kunt u via de Spoedpost (0900 8861) bellen voor deskundig advies. Belangrijk bij het contact opnemen met de Spoedpost is dat u van te voren de volgende gegevens bij de hand hebt:

  • naam
  • adres, postcode en woonplaats
  • verzekering en polisnummer
  • medicatie en ziekten
  • uw hulpvraag


Meer informatie over de spoedpost vindt u op de website van de spoedpost of de  Centrale Huisartsenposten Zuid-Oost Brabant.
 

Tijdens afwezigheid

Bij vakanties en nascholing wordt waargenomen door de collega huisartsen in de eigen praktijk, collega's Huisartsenpraktijk Hoogbergen, en sporadisch door een collega huisarts met de praktijk elders in Gestel.
 
Op het antwoordapparaat en op de praktijk wordt aangegeven wie er gedurende de afwezigheid waarneemt.

Nieuws en mededelingen
E-healthweek 2020, doe mee!
E-healthweek 2020, doe mee!
Geplaatst: 6 januari 2020
Wat kunnen we de komende jaren verwachten van e-health bij de huisarts?

Lees meer
DOH-appstore
DOH-appstore
Geplaatst: 20 april 2017
Er zijn diverse apps die een gezond(er) leven kunnen ondersteunen. Dat is een goede ontwikkeling. Maar hoe vinden patiƫnten, mantelzorgers en zorgverleners hun weg in het grote aanbod van zorg-apps?

Lees meer