De praktijk | Waarneming


Buiten de openingstijden van de praktijk

De dienstdoende huisarts (Spoedpost) is te bereiken via het spoednummer 0900 8861. De Spoedpost bevindt zich in het Catharina Ziekenhuis te Eindhoven.

De avond- en weekenddienst

De avond- en nachtdienst is van 17.00 uur tot 8.00 uur de daarop volgende dag. De weekenddienst is van 8.00 uur zaterdag tot 8.00 maandag.

Mocht u vragen hebben in de dienst dat kunt u via de Spoedpost (0900 8861) bellen voor deskundig advies. Belangrijk bij het contact opnemen met de Spoedpost is dat u van te voren de volgende gegevens bij de hand hebt:

  • naam
  • adres, postcode en woonplaats
  • verzekering en polisnummer
  • medicatie en ziekten
  • uw hulpvraag


Meer informatie over de spoedpost vindt u op de website van de spoedpost of de  Centrale Huisartsenposten Zuid-Oost Brabant.
 

Tijdens afwezigheid

Bij vakanties en nascholing wordt waargenomen door de collega huisartsen in de eigen praktijk, collega's Huisartsenpraktijk Hoogbergen, en sporadisch door een collega huisarts met de praktijk elders in Gestel.
 
Op het antwoordapparaat en op de praktijk wordt aangegeven wie er gedurende de afwezigheid waarneemt.

Nieuws en mededelingen
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Geplaatst: 19 december 2017
Op het voorstel van VGZ zijn de afgelopen dagen gesprekken gevoerd onder begeleiding van een onafhankelijke bemiddelaar. Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat vandaag alsnog een tweejarig akkoord is bereikt tussen DOH en VGZ voor vijf van de zes zorgprogramma’s die door DOH worden uitgevoerd.

Lees meer
DOH-appstore
DOH-appstore
Geplaatst: 20 april 2017
Er zijn diverse apps die een gezond(er) leven kunnen ondersteunen. Dat is een goede ontwikkeling. Maar hoe vinden patiënten, mantelzorgers en zorgverleners hun weg in het grote aanbod van zorg-apps?

Lees meer