Nieuws | Vragenlijst om onze zorg te verbeteren


Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. U wordt daarvoor begeleid door verschillende zorgverleners (huisarts, praktijkondersteuner, diëtist, fysiotherapeut etc). Dan willen we vanuit onze praktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Wat gaat goed en wat kan beter?
Daarom versturen wij in juni 2021 u een e-mail met een link naar een vragenlijst. Het zou fijn zijn als u deze vragenlijst invult. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten.

Anoniem
Uw naam komt nergens te staan. Onze huisartsenpraktijk kan niet zien wie de vragenlijst heeft ingevuld. Het bedrijf Calculus maakt voor onze huisartsenpraktijk een rapport van alle ingevulde vragenlijsten.

Vrijwillig
Het invullen van de vragenlijst is vrijwillig. Wilt u niet meedoen? Dan kunt u dat bij uw eigen huisarts of praktijkondersteuner van onze praktijk melden. Of u kunt het aangeven op de eerste pagina van de vragenlijst.

Vragen?

Heeft u vragen over de vragenlijst? Neem dan contact op met onze huisartsenpraktijk.

Hartelijk dank voor uw hulp!Nieuws
Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Geplaatst: 12 juli 2021
Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website...

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer