Nieuws | DOH trakteert op ijsjes!


Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken.
De coronatijden vragen enorm veel van alle medewerkers in de zorg. Alle medewerkers van onze zorggroep hebben zich de afgelopen anderhalf jaar ingezet om alles draaiende te houden en alle patiënten te helpen. Zeker in het begin was het overstappen naar meer digitaal wel even wennen, nu is een digitaal consult of een vergadering via Teams niet meer weg te denken!
Om iedereen te bedanken voor alle inzet en te vieren dat we de zomer ingaan heeft DOH afgelopen week de ijsfiets langs gestuurd bij onze praktijken. Natuurlijk verliep dit ook niet vlekkeloos, ook in deze week waren er spoedgevalen, vaccinaties en covid-spreekuren waardoor de ijsjes even moesten wachten.

Via de diverse kanalen stroomden de enthousiaste reacties van de praktijken binnen, hier een kleine impressie van alle gezelligheid:Nieuws
Moet ik naar de dokter?
Geplaatst: 25 november 2021
Twijfelt u wel eens of het nodig is naar de huisarts te gaan?

Lees meer
Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Geplaatst: 12 juli 2021
Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website...

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer