Online diensten | HerhaalreceptenHet aanvragen van herhaalmedicatie kan middels onderstaande mogelijkheden: 

Onderstaand formulier is bedoeld voor medicatie die u al eerder bij onze huisartsenpraktijk heeft gekregen. Medicatie wat u langer als een jaar geleden hebt gehad is geen herhaalmedicatie meer. Medicatie aangevraagd voor 12.00 uur ligt de volgende werkdag na 16.00 uur klaar bij uw apotheek.

1. Direct online via onderstaand formulier


2. Per telefoon via de receptenlijn

Dijkmans en Bakx
(040) 2520456 (toets 2)

van Gurp en van Beek
(040) 2550750 (toets 2)

Als u dit nummer belt wordt u via het keuzemenu van de telefoon verbonden met een antwoordapparaat. Luister naar de instructies en spreek na de piep uw gewenste herhaalmedicatie in. Vraag de recepten tijdig aan. Als u de medicatie ’s morgens voor 12.00 uur bestelt ligt dit de volgende werkdag na 12.00 uur klaar bij uw apotheek. Spreek onderstaande gegevens duidelijk in:
  • uw naam, geboortedatum, adres en telefoonnummer;
  • de naam van het medicijn, de sterkte, het gebruik en het aantal;
  • de naam van uw apotheek en of u deze zelf komt ophalen. Indien medicatie bezorgd moet worden spreek dit dan duidelijk in.

3. Afgeven op de praktijk aan de balie 
U kunt uw doosjes afgeven aan de balie bij de assistente. Let wel op dat er een stickertje met uw gegevens op zit en u erbij vermeld of het bezord moet worden.

4. Per telefoon via de assistente
Mochten bovenstaande opties niet lukken, dan kunt u via de assistente medicatie aanvragen. Neemt u dan telefonisch contact op via het algemene praktijknummer en kies 3.

Chronische medicatie kan twee werkdagen later, na 12.00 uur, opgehaald worden bij uw apotheek. Indien het bezorgd moet worden zal dit twee werkdagen later gebeuren, na 16.00 uur.
Nieuws en mededelingen
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Geplaatst: 19 december 2017
Op het voorstel van VGZ zijn de afgelopen dagen gesprekken gevoerd onder begeleiding van een onafhankelijke bemiddelaar. Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat vandaag alsnog een tweejarig akkoord is bereikt tussen DOH en VGZ voor vijf van de zes zorgprogramma’s die door DOH worden uitgevoerd.

Lees meer
DOH-appstore
DOH-appstore
Geplaatst: 20 april 2017
Er zijn diverse apps die een gezond(er) leven kunnen ondersteunen. Dat is een goede ontwikkeling. Maar hoe vinden patiënten, mantelzorgers en zorgverleners hun weg in het grote aanbod van zorg-apps?

Lees meer