Zorgprogramma's | Diabetes Mellitus


In onze praktijk hebben de praktijkondersteuners spreekuren voor patiënten met Diabetes Mellitus (suikerziekte). Zij zijn gespecialiseerd in de zorg voor patiënten met diabetes en hebben extra tijd voor deze zorg. Voor een goede behandeling van diabetes is regelmatige controle noodzakelijk. Tijdens de spreekuren geven de praktijkondersteuners voorlichting over Diabetes Mellitus, voeding en beweging. Zij bespreken met u de bloeduitslagen, eventuele klachten en complicaties, medicatiegebruik en begeleiden bij afvallen, stoppen met roken en verandering van leefstijl. Tevens verrichten zij de reguliere controles. Deze controles zijn onder andere het meten van lengte, gewicht, buikomvang, bloeddruk, en nuchtere glucose.

De praktijkondersteuners werken nauw samen met de huisarts, diëtisten en Diagnostiek voor U (voormalig Diagnostisch Centrum Eindhoven), en zullen indien nodig overleggen of doorverwijzen.
Nieuws en mededelingen
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Nieuw nummer huisartsenpost (avond-nacht-weekend)
Nieuw nummer huisartsenpost (avond-nacht-weekend)
Geplaatst: 9 april 2020
Vanaf 6 april 2020 heeft de huisartsenpost een nieuwe telefoonnummer. Het nummer wordt: 088 876 5151 (tegen lokaal tarief).

Lees meer
Tijdelijk opent er een extra locatie op de Jacob van Oppenheimstraat 1.
Tijdelijk opent er een extra locatie op de Jacob van Oppenheimstraat 1.
Geplaatst: 24 maart 2020
Als gevolg van een verdere verspreiding van het coronavirus wordt met ingang van 25 maart 2020 de huisartsenzorg voor alle patiƫnten van de onderstaande praktijken in verzorgingsgebied Strijp/Gestel anders georganiseerd.

Lees meer