Zorgverleners | Praktijkmedewerkers


De doktersassistenten hebben een centrale rol in onze praktijk. Zij maken de afspraken, verzorgen de herhaalrecepten, doen de administratie en geven informatie en eventueel voorlichtingsmateriaal. U kunt ook bij hen terecht voor advies bij veel voorkomende klachten, zij hebben op de maandag middag, dinsdag ochtend en middag, donderdag ochtend en vrijdagochtend eigen spreekuren. Over de adviezen, die zij geven, zijn vaste afspraken gemaakt tussen de huisartsen en de assistentes.

De assistentes vragen u ook naar de reden van uw komst, zo kunnen zij de spreekuren beter plannen en kunnen zij aan de hand van de problematiek inplannen bij welke hulpverlener u een afspraak moet maken en voor welke tijdsduur. Daarnaast verrichten zij medische werkzaamheden, zoals bloed- en urineonderzoek, uitstrijkjes bevolkingsonderzoek,  injecties, oren uitspuiten, hechtingen verwijderen, verband aanleggen, wrattenbehandeling, gehooronderzoek, ECG maken, 30 minuten bloeddrukmeting, oogmeting en zijn zij betrokken bij de reizigersadviezen.

Onze praktijkondersteuners bieden zorg aan mensen met suikerziekte en hoge bloeddruk en Astma/COPD/emfyseem en de ouderenzorg. Daarnaast begeleiden zij mensen bij het stoppen met roken.


11-10-2021: Vacature doktersassistente

Wil jij in een echt team werken? Samen uitstekende huisartsenzorg bieden?
Wij zijn op zoek naar een Doktersassistent (16-36 uur per week) 
Kijk voor meer informatie op: VacatureDA.pdf
Nieuws en mededelingen
Moet ik naar de dokter?
Geplaatst: 25 november 2021
Twijfelt u wel eens of het nodig is naar de huisarts te gaan?

Lees meer
Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Volledig gevaccineerd? Dan kunt u een vaccinatiebewijs aanmaken.
Geplaatst: 12 juli 2021
Wilt u een bewijs van vaccinatie voor reizen of voor toegang tot een evenement of binnenlocatie? Dan kunt u terecht op de website...

Lees meer
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Vragenlijst om onze zorg te verbeteren
Geplaatst: 30 april 2021
Bent u bekend met een chronische aandoening zoals diabetes, astma, COPD of een (verhoogde kans op) hart-vaatziekte. Dan willen we vanuit onze huisartspraktijk graag weten wat u van deze zorg vindt.

Lees meer