Praktijkmedewerkers | Praktijkondersteuners


Pleuntje van Kooten
Loeki Fronen - Praktijkondersteuner Somatiek

Kim Dillon - Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg

Per 1 september 2017 werkzaam als praktijkondersteuner Poh-GGZ in onze praktijk. Hiervoor werkte zij als psycholoog/orthopedagoog bij het regionaal autisme centrum.
Als praktijkondersteuner ondersteunt zij de huisartsen. Zij houdt spreekuren ter ondersteuning van de geestelijke gezondheid.
Zij  werkt op maandag en dinsdag.
Rita Hens - Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg

Sinds april 2010 is Rita Hens werkzaam binnen onze praktijk als Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheid Zorg. Zij is betrokken bij het Zorgprogramma Depressie.

Als u problemen ondervindt op psycho-sociaal gebied kan het zijn dat uw huisarts u naar haar doorverwijst voor een gesprek. In het gesprek wordt samen met u besproken wat de problemen precies zijn en welke behandeling wenselijk kan zijn. Afhankelijk van de problematiek kunnen er vervolggesprekken plaats vinden of wordt er gekeken welke zorgaanbieder u mogelijk beter kan helpen. Zij is werkzaam op dinsdag en donderdag.
Nieuws en mededelingen
Online inzage dossier
Online inzage dossier
Geplaatst: 3 juli 2020
Per 1 juli 2020 kunt u digitaal uw dossier inzien. Lees hieronder hoe dit in z'n werk gaat.

Lees meer
Nieuw nummer huisartsenpost (avond-nacht-weekend)
Nieuw nummer huisartsenpost (avond-nacht-weekend)
Geplaatst: 9 april 2020
Vanaf 6 april 2020 heeft de huisartsenpost een nieuwe telefoonnummer. Het nummer wordt: 088 876 5151 (tegen lokaal tarief).

Lees meer
Tijdelijk opent er een extra locatie op de Jacob van Oppenheimstraat 1.
Tijdelijk opent er een extra locatie op de Jacob van Oppenheimstraat 1.
Geplaatst: 24 maart 2020
Als gevolg van een verdere verspreiding van het coronavirus wordt met ingang van 25 maart 2020 de huisartsenzorg voor alle patiƫnten van de onderstaande praktijken in verzorgingsgebied Strijp/Gestel anders georganiseerd.

Lees meer