De praktijk


Welkom bij Huisartsenpraktijk Engelsbergen


Op deze site vindt u alle informatie over de praktijk; wie zijn wij, wat doen wij, de openingstijden, informatie over de waarneming, etc. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om online recepten te bestellen, op een tijdstip dat het u uitkomt! Tevens kunt u een intake formulier invullen voor reizigersadvies en zich digitaal in- en uitschrijven. We bieden veel informatie voor chronische zieken en allerhande medische informatie. Deze wordt up-to-date gehouden, dus bezoekt u ons regelmatig om op de hoogte te blijven.

Op onze praktijk kunt u op di en do ochtend terecht voor de bloedafnamedienst van "Diagnostiek voor u". Zij zijn dan aanwezig van 08.30 uur - 09.15 uur. U kunt naast onze balie een nummer trekken en daar in de gang plaatsnemen.

De praktijk Engelsbergen maakt samen met de praktijk Hoogbergen deel uit van het eerstelijnszorg samenwerkingsverband Gestel-Centrum-Strijp.
De praktijken zijn aangesloten bij "De Ondernemende Huisarts (DOH)".


Inzet van deze samenwerking is het streven om kwalitatief goede huisartsenzorg te bieden die makkelijk toegankelijk is voor alle patiënten. Er wordt tijd en moeite besteed aan vernieuwing en opzetten van zorg. Onze praktijk is geaccrediteerd door het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG). Dit betekent dat de praktijk aan de kwaliteitseisen voor dit keurmerk voldoet en continu aandacht aan kwaliteitsverbetering besteedt.


Huisartsen:

J. Dijkmans en B. Bakx

Huisartsen
:
L. van Gurp en E. van Beek

Waarnemend huisartsen:
I. Smeele en L. van Avendonk

Praktijkassistentes:
Fon, Jolanda, Marion, Petra, Renee,Sophie en Ellen

Praktijkondersteuners:
Carla Weekers, Ina Verhallen en Mieke Verbruggen

Praktijkondersteuners GGZ:
Rita Hens en Kim DillonNieuws en mededelingen
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Bemiddeling tussen VGZ en Zorggroep DOH leidt alsnog tot akkoord voor 2018-2019
Geplaatst: 19 december 2017
Op het voorstel van VGZ zijn de afgelopen dagen gesprekken gevoerd onder begeleiding van een onafhankelijke bemiddelaar. Deze gesprekken hebben ertoe geleid dat vandaag alsnog een tweejarig akkoord is bereikt tussen DOH en VGZ voor vijf van de zes zorgprogramma’s die door DOH worden uitgevoerd.

Lees meer
DOH-appstore
DOH-appstore
Geplaatst: 20 april 2017
Er zijn diverse apps die een gezond(er) leven kunnen ondersteunen. Dat is een goede ontwikkeling. Maar hoe vinden patiënten, mantelzorgers en zorgverleners hun weg in het grote aanbod van zorg-apps?

Lees meer